Jednodnevno krstarenje Bokom. Ekskurzija po bokokotorskom zalivu brodom Vesna V svakog dana od 1 maja do 30 septembra.
Krstarenje počinje u tivatskoj luci "Pine" u 10 časova. Za vrijeme putovanja prolazimo pored ostrva Sv. Marko i Ostrva cvijeća kao i predivnih primorskih naselja Krašića i Rosa i poluostrva Luštica. Na kraju ovog dijela putovanja uplovljavamo u zaliv plaže Žanjice i ovdje imamo pauzu od 90 min. Pauzu možete iskoristiti za kupanje, osvježenje u nekoliko plažnih barova ili da se ukrcate na jednu od brodica koje vas vode u Plavu špilju na kupanje, ronjenje i razgledanje.
Nakon ovoga nastavljamo za Herceg Novi, prolazeći pored ostrva Mamula i poluostrva Prevlaka. Potrebno nam je 40 min vožnje do Novoga. U Herceg Novom imamo pauzu od 60 min za razgledanje grada sa vodičem ili u samostalnoj režiji.
Nastavljamo naše krstarenje Bokom i prolazimo pored Zelenike, Kumbora, Bijele, i dolazimo do ostrva Gospa od škrpjele. Preko puta ostrva smješten je predivan stari grad Perast, vrlo poznat i bogat u prošlosti sa flotom od više od 100 brodova. Ovdje imamo pauzu od 30-60 min koju možete iskoristiti za razgledanje crkvice, ili jednostavno za uživanje na ostrvcu usred zaliva.
Nakon ove pauze krećemo za Kotor, najveći i najpoznatiji grad Boke, grad koji je zbog svojih istorijskih spomenika zaštićen od strane UNESKO-a kao svjetska kulturna baština. Ovaj dio putovanja kroz Kotorski zaliv traje 50 min i to je , po našem mišljenju ujedno i najljepši dio Bokokotorskog zaliva, jer se na neponovljivi način miješaju prirodne ljepote ogledanja visokih planina u moru i djela ljudskih ruku: palate nekadašnjih slavnih pomoraca, crkve i katedrale kao i neponovljivi kotorski bedemi. Kada već stignemo u Kotor, tamo je pauza od 60 minuta za razgledanje grada sa vodičem.
Poslije ovoga, gosti koji su smješteni u Tivtu nastavljaju brodom do Tivta, a gosti koji su došli iz drugih mjesta sa crnogorskog primorja: Ulcinj, Bat, Petrovac, Budva ukrcavaju se u autobus i odlaze do svog smještaja. Oni su i došli istim autobusima do Tivta.

  CIJENA brod samo za grupu
Individualni gosti 30€  
grupe po dogovoru DA
PDV je uračunat u cijenu!


animacija i tabelarna prikaz >>

 

Rent-a-ship. Naša firma Montengro Cruising takođe omogućuje da se iznajme brodovi Vesna V i Vesna VII (registrovai za 250 putnika) kao usluga Rent-a-ship za krstarenje po Boki. Možete iznajmiti brod za čitavu sezonu od 1 maja do 30 septembra, ili možete iznajmiti brod samo jednim danom u sedmici, recimo ponedjeljkom ili nedjeljom, za čitavu sezonu. Mogući su i drugačiji aranžmani po dogovoru.

Transferi od bilo kog mjesta na crnogorskoj obali do mjesta ukrcaja i od mjesta iskrcaja natrag.

Poboljšajte vaš turistički aranžman na crnogorskom primorju.


home| ponuda| brodovi| fotogalerija| o nama | kontakt
Copyright 2005 made by djorko.

choose your language